NAJNOVIJE

Foto: UP

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Bar, nakon preduzimanja mjera i radnji iz svoje nadležnosti i nakon izvršenih konsultacija sa tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, podnijeli su krivične prijave protiv tri osobe od kojih se dvije sumnjiče za krivično djelo teška krađa, a jedna za krivično djelo krađa.

“Naime, krivično djelo teška krađa izvršeno na štetu jednog maloprodajnog objekta koji se nalazi u naselju Veliki pijesak, u Baru izvršili su, kako se sumnja, A.S. (19), maloljetno lice staro 15 godina i još jedno, za sada nepoznato lice. Oni su podesnim sredstvom djelovali na vrata pomenutog maloprodajnog objekta, te iz unutrašnjosti otuđili oko 600 eura i određenu količinu cigareta”, saopšteno je iz Uprave policije.

Protiv dva izvršioca je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku, dok se rad na identifikaciji i procesuiranju trećeg lica koje je učestvovalo u izvršenju krivičnog djela, nastavlja.

Osim toga, krivično djelo krađa na teret se stavlja I.S. iz Bara, koje je, kako je policija došla do sumnje, izvršio na način što je iz ulaza jednog stambenog objekta u Baru otuđio biciklo i udaljio se u nepoznatom pravcu.

“I.S. je lišen slobode po nalogu postupajućeg tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru”, navode iz policije.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta