U Baru krivično procesuirane četiri osobe

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Policija u Baru procesuirala je četiri osobe zbog posjedovanja droge, pljačke ugostiteljskog objekta, ugrožavanja sigurnosti i krađe vozila. 

Policija je u naselju Bjeliši u Baru kontrolisala Baranina R.D. (28) iz Bara. Kod njega je pronađeno pvc pakovanje sa 53,3 grama marihuane.

Protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Takođe, policija je u Baru podnijela krivičnu prijavu protiv S.L. (24) za kojeg se sumnja da je izvršio krivično djelo krađa 16. oktobra na štetu jednog ugostiteljskog objekta u Baru.

On je nasilno otvorio aparat za igre na sreću koji se nalazio u ovom objektu i ukrao novac.

S.L. je uhapšen i uz krivičnu prijavu sproveden nadležnom tužiocu.

Krivična prijava je podnijeta i protiv bezbjednosno interesantnog lica A.A. (23) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

On se sumnjiči da je blizini jednog ugostiteljskog objekta u Baru prijetio ženskoj osobi. Uhapšen je i sproveden na dalju nadležnost postupajućem tužiocu.

Maloljetni J.V. (14) se sumnjiči da je izvršio krivično djelo oduzimanje vozila i protiv njega je podnijeta krivična prijava. Vozilo je pronađeno i vraćeno vlasniku.

Posljednje:

VEZANE VIJESTI

POSLJEDNJE:

VEZANE VIJESTI:

Dokumenta