NAJNOVIJE

Foto: Uprava za saobraćaj

Tunel Klisura koji je prije nekoliko dana probno pušten u saobraćaj veliko je olakšanje građanima nekoliko sjevernih opština. No, saobraćajnica koja ih dočeka kada izađu iz tunela i zapute se ka Kolašinu nije u dobrom stanju. U gradu se stvaraju gužve jer još nije postavljena saobraćajna signalizacija koja vozače upućuje na auto-put, navodi se u prilogu TVCG.

Samo nekoliko dana od probnog puštanja u saobraćaju tunelom Klisura već su primjetne gužve. Tunel koji spaja nekoliko sjevernih opština sa Kolašinom i auto-putem veliko je olakšanje vozačima.

“Ovdje se uključuješ odmah na auto-put, mnogo znači, ja sam od Rožaja do Podgorice za sat vremena. Mnogo je brže i bezbjednije. Znači puno za nas, narod od sjevera”, kažu građani.

No kada sa nove ceste iz tunela vozilom stignete do pristupnog puta ka našim najboljim skijalištima, dočekaće vas razočarenje. Upravo tim putem prije nekoliko dana stigla je i delegacija vlade koja je otvorila tunel. Tada je premijer obećao da će zatečeno stanje uskoro mijenjati.

“Pristupni putevi lokalni nijesu na zavidnom nivou, međutim radićemo na tome u budućim mjesecima. Sljedeći fokus Vlade će biti upravo na tom putu i Vlada, Uprava i svi smo fokusirani da rješavamo te konkretne probleme naših građana”, kazao je Spajić.

Nešto dalje ka Kolašinu put je bolji, ali vozači ne znaju kuda do autoputa pa se najčešće opredijele da nastave pravo. Ta cesta ih vodi u centar grada gdje se stvaraju velike gužve.

Izvor: RTCG

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta