Foto: Shutterstock

Kilogrami nas uvijek opterećuju, htjeli mi to da priznamo ili ne, a evo kako se možete otarasiti viška, i to pomoću doručka.Osobama koje se bore s kilogramima nutricionisti savjetuju da obrate pažnju na doručak, a kako bi olakšali proces mršavljenja mogu pribjeći jednostavnom triku i jesti isti doručak svakog jutra.

Možda će vam se to učiniti previše monotono, ali kod ovog obroka ionako je najvažnije da uz njegovu pomoć u organizam unesete sve potrebne nutrijente.


U identičnom odabiru doručka postoji niz prednosti, pogotovo ako se radi o obroku bogatom proteinima. Idealno je unijeti ih u organizam na samom početku dana. Uz takav tip automatskog doručka bez razmišljanja manja je vjerovatnoća da ćete posegnuti za opcijama koje neće pomoći mršavljenu poput raznih peciva ili žitarica punih šećera.

Takvim odabirom svako jutrs osvješćujete potrebu tela za zdravom hranom, osiguravate tijelu sve što mu je potrebno za funkcionisanje i ubrzavate mršavljenje.

Izvor. Lepota i zdravlje

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta