wikipedia

Foto: Wikipedia

Tivat je grad koji se u rekordno kratkom vremenskom periodu transformisao u prestižnu nautičku i elitnu turističku destinaciju, sa prepoznatijivim kulturnim i sportskim sadržajima, reprezentativan je primjer i ostalim, brzorastućim primorskim opštinama, naveo je premijer Milojko Spajić čestitajući Dana opštine Tivat.

Čestitku je uputio predsjedniku Opštine Željku Komnenoviću, predsjedniku Skupstine opštine Miljanu Markoviću, odbornicima, građankama i građanima.
 
“Domaćinsko vođenje javnih finansija, te jednak odnos prema svim investitorima, gostima igrađanima, garant je dobrog poslovanja i stabilnog lokalnog budžeta. Imajući u vidu da je Boka jedan od naših najvrednijih prirodnih bisera, pažijivo prostorno planiranje, snaženje ekološke svijesti i odgovornosti građana, te izgradnja i jačanje infrastrukturnih objekata od krucijalne su važnosti za cjelokupni razvoj države”, navodi se u saopštenju.

Spajić navodi da je siguran da će se zajedničkim, iskrenim zalaganjem u narednom četvorogodištu bilježiti izvanredni rezultati.

“Naročito u ekonomiji, socijalnoj politici, kulturi i sportu, te jačanju integriteta institucija i državnih službenika“, zaključeno je u saopštenju.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta