Tivat: Bez građevinske dozvole uradio potkrovije na zgradi i tako dobio stambeni prostor

Foto: Gradski.me

Osumnjičen da je pričinio štetu budžetu Crne Gore u iznosu od oko 10.000 eura

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Tivat preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, kao i proaktivnim radom na terenu u cilju otkrivanja i sprečavanja nelegalne gradnje na teritoriji svoje nadležnosti, izvršili su kontrolu u mjestu Karposka i tom prilikom utvrdili da je na jednoj stambenoj gradi urađeno potkrovije bez neophodne dokumentacije i dozvole, saopšteno je iz Uprave policije. 

U službenim prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Tivat prikupljeno je obavještenje od M.P. (37) za kojeg je policija došla do sumnje da je bez pribavljene građevinske dozvole i dokumentacije uradio potkrovije na zgradi i tako dobio stambeni prostor od 100 m2, te na taj način pričinio štetu budžetu Crne Gore u iznosu od oko 10.000 eura.

„Po nalogu dežurnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru protiv M.P. podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje“, navodi se u saopštenju Uprave policije. 

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments