Menadžment Doma zdravlja Glavnog grada odlučio je da sve specijalističke ambulante budu smještene u jednom objektu, sa ciljem pružanja kvalitetnih i efikasnih zdravstvenih usluga.

“Od danas 1.aprila, u ZO “Stari aerodrom”  funkcionisaće i Služba za internu medicinu. Ovom integracijom, pacijenti će imati jednostavan pristup uslugama iz oblasti RTG i ultrazvučne dijagnostike, laboratorijskih analiza, internističkih pregleda i pulmoloskih konsultacija, sve na jednom mjestu”, saopšteno je iz Doma zdravlja.

Centar za djecu sa posebnim potrebama će od danas 1.aprila takođe biti smješten u ZO “Nova Varoš”, gdje se i nalaze pedijatrijska savjetovališta.

“Ovo će pružiti dodatnu podršku roditeljima i djeci, omogućavajući im da ostvare sve potrebne medicinske usluge na istom mjestu”, navode iz Doma zdravlja.

Radno vijeme ambulante i centra ostaje nepromijenjeno od 7 do 21 časova, a za sve dodatne informacije i zakazivanje termina, građani mogu koristiti sledeće brojeve telefona:

Ambulanta za internu medicine: 067/143-948

Centar za djecu sa posebnim potrebama: 067/085-934

“Ovaj novi raspored omogućava bolju koordinaciju izmedju različitih specijalističkih timova, unapređujuci efikasnost i kvalitet pružanja medicinskih usluga. Dom zdravlja Glavnog grada će nastaviti da pruža pravovremenu i kvalitetnu zdravstvenu zastitu, nasim građanima uprkos svakodnevnim izazovima”, poručuju.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta