Foto: FSCG

Stefan Mugoša je prije samo šest dana bio dvostruki strijelac u remiju njegovog Inčona sa Ulsanom (3:3) i na okupljanje crnogorske reprezentacije za prijateljske mečeve sa Bjelorusijom i Sjevernom Makedonijom stigao je u dobrom raspoloženju.

Bivši napadača Šerifa, Titograda, Budućnosti uvijek je tu da bez razmišljanja da se sa Dalekog istoka odazove pozivu u nacionalni tim i da svoj maksimum kada dobije priliku.

Mugoša nije dobio šansu na debiju novog selektora Roberta Prosinečkog u pobjedi nad Bjelorusijom (2:0) u Antaliji, ali izvjesno će imati određenu minutažu već u ponedjeljak (18h) kada će “hrabri sokoli” odmjeriti snage sa Sjevernom Makedonijom, takođe u prijateljskom susreto koji će biti odigran u poznatom turskom ljetovalištu.

“Okupili smo se sa novim selektorom i pokušavamo da sprovedemo njegove zamisli u djelo. Za sada sve ide dobrim putem i to smo jednim dijelom pokazali na prethodnoj utakmici”, kazao je Mugoša u najavi utakmice.

Makedonci su istog dana kada je naša selekcija savladala Bjelorusiju, remizirali u Antaliji sa Moldavijom (1:1).

“Sjeverna Makedonija je kvalitetna reprezentacija, pokazali su to i u prethodnim utakmicama. Danas i sjutra imamo malo više vremena da se pripremimo za njih i nadam se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat”, jasan je 32-godišnji Podgoričanin.

Foto: FSCG

Mugoša je kratko nosio dres moldavskog Šerifa za koji nastupa veliki broj igrača Sjeverne Makedonije.

“Pogledao sam neke sažetke, ispratio sam ima baš dosta igrača iz Šerifa u reprezentaciji Moldavije i baš je jedan od njih dao lijep gol protiv Makedonije. U suštini fokusiramo se na sebe, znamo šta treba da radimo i pokušaćemo da uradimo sve što je do nas da bi ostvarili trijumf”, ističe Mugoša koji priznaje da njemu prija napadački stil igre, koji forsira Veliki Žuti.

“Naravno da mi prija napadački stil igre, za nas napadače je to najbitnije i mislim da imamo igrače kojima taj sistem prija i koji kroz posjed lopte mogu da iznesu loptu do nas napadača. Upravo smo u prethodnoj utakmici pokazali jednu lijepu akciju iz koje smo uspjeli da postignemo pogodak i da stvarno to što smo trenirali prenosimo na teren. Tek treba da se nadograđujemo, ovo je da kažem početak i mislim da nas čeka lijepa budućnost, u koju svi vjerujemo”, rekao je napadač Inčona i poentirao:

“Naravno da je najbitnije da kroz posjed imamo dominaciju, što je selektor i tražio i za nas napadače, nadam da će biti dosta šansi i da ćemo postizati veliki broj golova”.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta