Silvester Stalone se neće pojaviti u predstojećem filmu “Creed III”. Portparol glumca je za Hollywood Reporter potvrdio da neće učestvovati u MGM bokserskom ostvarenju, ali nije ponuđeno dodatno objašnjenje.

Creed III će biti prvi film bez Stalonea, koji je 2015. godine čak bio nominovan za Oskara u kategoriji Najbolje sporedne muške uloge za prvi Creed, u režiji Rajana Kuglera.

Podsjetimo, Stalone je glumio Rokija Balbou u prethodna dva filma serijala “Creed”, gdje je bio mentor liku Majkla B. Džordana, Adonisu “Doniju” Kridu.

Iako razlog nije naveden, Stalone je penziju za Rokija najavio još 2018. godine, kada je izašao Creed II. Od boksera koji ga je proslavio oprostio se video snimkom na Instagramu:

“Želim samo da se zahvalim svima na svijetu koji su imali Rokija u srcu preko 40 godina. Bila mi je najveća čast i privilegija što sam mogao da stvorim i tumačim ovaj značajan lik.”

Film “Creed III”, koji će režirati Majkl B. Džordan, trebalo bi da izađe 23. novembra 2022. godine.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta