gov.me

Foto: gov.me

Predsjednik Vlade Milojko Spajić čestitao je građanima i čelnicima najmlađe crnogorske opštine, 8. februar – Dan opštine Zeta.

“Vrijedna kulturno – istorijska zaostavština ovog kraja, nepregledna prirodna bogatstva i strateški neprocjenjivo značajan geografski položaj, Zetu čini izuzetno perspektivnim faktorom državnog razvoja. Sa željom da predanim zalaganjem i savjesnim upravljanjem što bolje organizujete funkcionisanje poslovanja i života u opštini, te ostvarite realne ambicije i očekivanja na polju privrednog, prosvjetnog, kulturnog i sportskog djelovanja, čestitam vam značajan praznik”, poručio je Spajić.

Očekuje, kako je naveo da će u budućem djelovanju, na svim nivoima upravljanja, nastaviti da donose odluke u svakom trenutku “držeći u fokusu opšti i državni interes i da nećemo dozvoliti prodor partikularnih uticaja bilo koje vrste”.

“Siguran sam da ćemo i nadalje osnaživati saradnju, u hodu učvršćujući sinhronizovano djelovanje administracija”, zaključeno je u čestitki.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Slobodan pristup informacijama

Dokumenta