Crnogorski fudbaleri odmjeriće danas snage sa Sjevernom Makedonijom, u drugom prijateljskom meču na pripremama u Antaliji.

Ekipa Roberta Prosinečkog je uz dobru igru prije četiri dana na istom mjestu savladala Bjelorusiju.

U odnosu na tim koji je počeo taj meč, selektor je najavio da će danas od prvog minuta na terenu biti samo kapiten Stevan Jovetić.

“Prije nego što smo došli u Antaliju, rekao sam da će svi dobiti priliku. O ovom meču će biti potpuno nova ekipa u odnosu na Bjelorusiju, tačnije biće deset novih igrača, jedino će igrati Stevan Jovetić, jer želimo da minutažu koju ima u Olimpijakosu nadoknadimo kroz reprezentaciju. Kroz ovih sedam želio sam prije svega da se svi dobro upoznamo. Rade dobro i zadovoljan sam onime što sam vidio. U utakmici protiv Bjelorusije je bilo dobro, sada nas čeka malo jači protivnik”, rekao je Prosinečki.

Kada je igra u pitanju, neće se ništa mijenjati u odnosu na prethodni duel.

“Šest dana je kratak period da bi se nešto novo uigravalo, ali ono što želim jeste da dobiju svi šansu. Vidjelo se recimo kod Škrijelja da nema strah, proveo je na terenu pola sata, a prvi put je ovdje. Dakle, sjutra će igrati jedna potpuno nova ekipa. Jovetić će ponovo igrati od početka, jer znate da kuburi sa minutažom u Olimpijakosu”, dodao je Prosinečki.

Stefan Savić je utakmicu protiv Bjelorusije odgledao sa klupe, a sada će komandovati našom odbranom.

“Očekujem pravu utakmicu. Želimo da ostvarimo pozitivan rezultat, ali i da sporovedemo sve ideje selektora da pokušamo da dođemo do igre koju želimo i kojoj ćemo težiti u narednom periodu”, rekao je Stefan Savić.

Fudbaler Atletika vjeruje da će nacionalni tim sa Robertom Prosinečkim na klupi imati dosta uspjeha u budućnosti.

“Mislim da je selektor naišao na jednu grupu dobrih i poštenih momaka, poštenih u smislu odnosa prema obavezama i dresu. Siguran sam da ćemo u narednom periodu probati da olakšamo posao selektoru i napravimo jedan dobar rezultat”, zaključio je Savić.

Crna Gora će protiv Sjeverne Makedonije igrati danas od 18 sati.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta