Foto: SNP

Definicija humanosti nije bomba na nevine žrtve. Nije dobro da predstavnik manjinskog naroda u građanskoj i evropskoj Crnoj Gori ne poštuje žrtve druge nacionalnosti koje su nevino stradale, saopštili su iz Socijalističke narodne partije povodom izjave Nika Đeljošaja da je NATO bombardovanje bila humanitarna intervencija.

“NATO bombardovanje je bilo sve osim “humane intervencije civilizovanog svijeta”. Da li je gospodin Đeljošaj na ovaj način želio da kaže da su žrtve NATO-a opravdano ubijene?! Granatirani su stari, bolesni, djeca, nemoćni i nedužni ljudi”, navodi SNP.

Ističu da je 30.aprila 1999.godine u Murinu stradalo šest osoba, od čega su troje bila djeca.

“Jesu li i njima iz humanih razloga tog dana prekinuti dječji snovi? Ne smije se zaboraviti niti jedna žrtva, jer stradanje jednog čovjeka, stradanje je svih nas. Svi moramo da poštujemo nevino stradale žrtve i da saosjećamo sa bolom njihovih porodica”, navodi SNP.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta