Search
Close this search box.

Oglasili se nakon jučerašnje izjave Jovanovića

SNP Budva Jovanoviću: Doveden si u Budvu kao sluga Carevića i Božovića, nemaš prava da govoriš o kriminalnom uticaju

Iz Opštinskog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) u Budvi reagovali su na navode nosioca liste “Budva naš grad” Nikole Jovanovića.
Foto: RTCG

Oni su se oglasili nakon jučerašnje izjave Jovanovića koji je juče kazao da u Budvi se “zna ko su kriminalne strukture” koje su na razne načine bile involvirane u političke procese, te da iste su “htjele da preuzmu vlast u tom gradu”.

“Nikola Preletačeviću koji si kondorovim letom letio od SNP prema DNP, od DNP prema NSD, od NSD prema gradjanskoj listi, a kako si krenuo može se desiti da ateriraš prema DPS i ćorsokaku. Preletačeviću koji si u Budvi doveden kao sluga Marka Bata Carevića, a sada sluga Mila Božovića, imaš najmanje prava da govoriš o kriminalnom uticaju na SNP koja su netačna za razliku od vaše liste gdje tvoj mentor boravi u Spuškom zatvoru sa optužnicom za krijumčarenje na stotine kilograma kokaina”, navedeno je u reagovanju budvanskog SNP-a.

OO SNP Budva, prema njihovim riječima, djeluje samostalno bez ikakvih kriminalnih grupa i organizacija i to već 27 godina.

“SNP Budva djeluje u koordinaciji sa Predšjednistvom SNP CG i odluke se donose u partiji, a ne u Spužu. U našoj dugoj istoriji, prema nijednom funkcioneru SNP nije podignuta krivična prijava ili ne daj Bože da je završio iza rešetaka”, dodaju iz SNP.

Pozivaju potpredsjednicu opštine Budva Jasnu Dokić, direktora komunalnog preduzeća Draga Ivanovića i sekretara za investicije Joka Popovića da kao predstavnici liste koju predvodi “Preletačević” kažu “koje kriminalne strukture utiču na opštinski rad SNP u Budvi ili da se ograde od izjave poznatog budvanskog sluge”.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments