NAJNOVIJE

Nikšić i Šavnik su gradovi gdje i dalje važe najrestriktivnije mjere. Epidemiološkinja Ivona Drašković kaže da je u Nikšiću posljednjih dana zabilježen pad broja aktivnih slučajeva Korona virusa.

“Na dnevnom nivou je 40-45 novoinficiranih. Smanjen je pregled u covid ambulantama. Imamo, međutim, preko 100 hospitaliovanih a nadamo se da će i tu doći do pada jer imamo pad aktivnih slučajeva. Očekujemo stabilizaciju stanja. Nadamo se boljoj situaciji u Nikšiću i Šavniku”, kaže Drašković za Antenu M.

Nakon lokalnih izbora je, ukazuje Drašković, bio primjetan rast broja oboljelih.

“Nakon velikih okupljanja, imali smo dnevno i 150 novoinficiranih. Poslije pooštrovanja mjera, imali smo pad broja oboljelih. Mjere su dale rezultata i dalje su na snazi”, kaže Drašković uz ponovno isticanje da je pad aktivnih slučajeva manji kao i broj testiranih i da je to dobar signal.

FOTO: onogost.me

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta