Sjutra šesto izdanje Festivala roditeljstva Porodica Fest

Foto: Udruženje roditelji

Foto: Udruženje roditelji

Šesto izdanje za djecu i roditelje na otvorenom u našoj zemlji, Festivala roditeljstva Porodica Fest, biće organizovano u subotu, 18. maja, u parku ispred Dvorca Petrovića na Kruševcu u Podgorici, saopštili su iz Udruženja Roditelji.

Organizatori Festivala su udruženje Roditelji i njegovo socijalno preduzeće Kreativa Lab.

Kako navode, partneri Festivala su Glavni grad Podgorica, IDEA, M:tel i Erste banka dok su prijatelji Festivala: CGES, Jumbo, Addiko banka, CKB i KidsLand. Festival se organizuje povodom Međunarodnog dana porodice koji se širom svijeta obilježava 15. maja.

„Festival će svečano otvoriti Gradonačelnica Olivera Injac i predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović„, saopšteno je iz Udruženja.

Dodaju da će program Festivala trajati od 11 do 21 čas, i ovog puta je brižljivo osmišljen kako bi bio zanimljiv svim članovima porodice.

„Zahvaljujući podršci partnera i brojnih prijatelja Festivala, mališani će ovog puta na centralnoj bini uživati u dvije pozorišne predstave, u muzičkim i plesnim koncertima, animatorskim i zabavnim tačkama, dok će u 13 tematskih zona u parku imati priliku da učestvuju u preko 50 kreativnih, edukativnih, umjetničkih, naučnih, čitalačkih i sportskih radionica i u različitim zabavnim aktivnostima“, kazali su iz Udruženja.

Kazali su da će tokom festivala biti održan i porodični sajam u okviru koga će se predstaviti: S Press +, Pufies Calgo Mn, Glosarij, Neregelia, Meditas, Imlek, Helen Doron English Montenegro, Mortimer English Club Podgorica, PPU Eko vrtić Bambino, PPU The DODO, Sova kids, 4U Pharma, Ellina Maštalica, Bokica Alojica Forever, Atelje Manufaktura, CreArt Toys.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments