Foto:RTCG

Ski centar Kolašin 1600 sjutra zvanično zatvara zimsku turističku sezonu 2020/2021.

“Zahvaljujući vama i povjerenju koje ste nam ukazali u prethodnom periodu, praćenim otežanim okolnostima izazvanim pandemijom virusa korona, cijenimo da smo u proteklih 100 skijaških dana na zadovoljstvo svih nas, uspjeli da opravdamo vaš izbor Ski centra Kolašin 1600 kao prestižnog i mondenskog planinskog centra”, navodi se u saopštenju.

Iz Skijališta Crne Gore pozivaju sve da sjutra zajedno naprave skijaške korake koji će biti nastavljeni naredne sezone.

“Zato vas srdačno pozivamo da sjutra svi zajedno na Ski centru Kolašin 1600 ispratimo ovu zimsku turističku sezonu i napravimo skijaške korake koji će biti nastavljeni naredne 2021/22, uz istovremeno obećanje da ćemo predano i sa punim elanom raditi na pripremi ljetnje turističke sezone sa akcentom na osmišljavanje i organizaciju aktivnosti i sadržaja koji će vaše oko i dušu podjednako ispuniti ljepotama i čarima Bjelasice i pružiti vam mogućnost da ovaj neponovljivi planinski krajolik upoznate na drugačiji način. Nastavljamo zajedno ka Vrhovima bez granica”, zaključuje se u saopštenju.

Izvor: RTCG

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta