Foto: Gradski.me

Foto: Gradski.me

Predlog zakona o izmjenama i dopuni Zakona o obligacionim odnosima na dnevnom je redu sjednice parlamenta zakazane za 17. maj. 

Predlog zakona o izmjenama Zakona o vanparničnom postupku i Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o besplatnoj pravnoj pomoći na dnevnom su redu te sjednice. 

Tu su i predlog zakona o izmjenama Zakona o međunarodnoj i privremenoj zaštiti stranaca i Predlog zakona o popisu poljoprivrede za 2024. godinu. 

Predlog zakona o potvrđivanju Međunarodnog sporazuma o razmjeni podataka u svrhe provjere izjava o imovini i Predlog zakona o potvrđivanju Ugovora između Vlade Crne Gore i Vlade Velikog Vojvodstva Luksemburg o otklanjanju dvostrukog oporezivanja u odnosu na poreze na dohodak i na imovinu i sprječavanju poreske evazije i izbjegavanja biće takođe na dnevnom redu. 

Izvor: RTCG

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta