Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović, saopštio je da će prihvatiti poziv na kontrolno saslušanje koju su inicirali član Predsjedništva i poslanika Demokratske partije socijalista DPS, Predrag Bošković i predsjednik skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu, Milan Knežević.

“Ne samo zato što mi je to zakonska obaveza, već i da dobijete priliku da mi u oči kažete to što imate”, naveo je Sekulović i dodao: “Ne mogu a da ne steknem utisak da imate nelagodu što crnogorska policija ne bije građane, ne „trpa“ ih u maricu i što djeluje bez ikakve diskriminacije i selektivnosti. Ne zamjerite, ali osjećaj mi govori da Vam je tjeskobno zbog toga, ali i da u tome nijeste usamljeni”.

Sekulović je Kneževiću poručio da smatra da je doprinio pravnom sistemu Crne Gore za četiri mjeseca koliko je na čelu Ministarstva unutrašnjih poslova.

“Više nego Vi za dvanaest godina Vašeg poslaničkog mandata”, ocijenio je Sekulović.

Podsjetimo, Knežević je putem Tvitera najavio da će zatražiti kontrolno saslušanje Sekulovića.

            

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta