Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović najoštrije osuđuje incident koji se dogodio na putu Podgorica Nikšić, saopšteno je iz MUP-a.

Kako je navedeno, ministar unutrašnjih poslova dao je nalog unutrašnjoj kontroli da hitno ispita postupanje policijskih službenika koji su bili u blizini lica mjesta, sa zahtjevom da izvještaj u što kraćem roku dostavi ministru.

“Ovakvo ponašanje prevazilazi vandalsko i nasilničko ponašanje. Posebno brine jer je usmjereno protiv štićene ličnosti, pa je kao takvo izuzetno opasno po društvo u cjelini, sa mogućim nesagledivim posljedicama.  

Napad na službeni automobil i štićenu ličnost, u ovom slučaju, kćerku premijera Zdravka Krivokapića, predstavlja alarm za sve nas i upozorenje gdje nas mogu odvesti politički populizam i smišljeno podizanje tenzija”, saopšteno je iz MUP-a. 

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta