Slavna glumica Jelisaveta Seka Sablić savjetovala je mladima da se vakcinišu i da to učine što prije.

“Šta se to dešava sa mladima? Gdje im je zdrav razum? Pa ako i sumnjaju u vakcinu, treba da znaju da je ona jedini izlaz iz ove situacije”, jasna je glumica u izjavi za Novu.

Seka je među prvima koja se vakcinisala protiv koronavirusa. Ona je prvu dozu kineske vakcine primila 23. januara.

“Vakcine su spasile čovječanstvo! Ne razumijem da neko ima “dilemu”!? Među prvima sam stajala u redu bez poziva i presrećna sam se vakcinisala. Skoro mjesec dana je prošlo od revakcinacije. Čuvam se i dalje, ali snimam. Šta se to dešava sa mladima? Gdje im je zdrav razum? Pa ako i sumnjaju u vakcinu, treba da znaju da je ona jedini izlaz iz ove situacije!” Neko im teško soli pamet. Mnogo mi je žao. Zaista im treba pomoći da progledaju”, govori Seka.

Legendarna glumica trenutno snima seriju “Tri muškarca i tetka”, srpsku verziju američkog sitkoma “Dva i po muškarca” sa Čarlijem Šinom u glavoj ulozi.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta