Izjava premijera Zdravka Krivokapića o tome da auto koje je danas zavrijedilo pažnju čitave Crne Gore jer samo što nije pregazilo protestante, koristi njegova ćerka – “nema prođu i čista je i neukusna manipulacija”. Takođe, naglašavaju da premijer prijeti svim građanima, umjesto da se izvini, saopšteno je iz SD-a.

“Kao prvo, vjerujemo da niko nije imao predstavu ko je u autu, tako da pozivanje na familiju ne može spasiti od odgovornosti onoga ko je krenuo da gazi goloruke građane”, kazali su iz SD-a.

Prema njihovim riječima, premijer otvoreno i lično sa “pozicije moći” u koju se uživio, prijeti svim građanima, što je sramno i skandalozno poslije svega što se izdešavalo.

“Treće, neka objasni zašto neki građani mogu da idu za Podgoricu, a neki ne, te kako su to članovi njegove familije ‘jednakiji’ pred zakonom u odnosu na druge građane”, navode iz SD-a.

Kako navode, čitava Crna Gora je vidjela šta se dešavalo, i dodaju, vozač službenog auta pod gasom i sa policijom pored baca sa haube građane, ne osvrnuvši se da vidi jesu li pregaženi.

“Vaša verzija toga bi bila: Napali mi porodicu pomahnitali građani, morali smo da ih gazimo. Premijeru, svaka čast!”, zaključili su iz SD-a.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta