Foto: Uprava policije

Rožajac E.A. (39) uhapšen je juče nakon što ga je policija zaustavila dok je vozio ukradeni kamion u alkoholisanom stanju, saopšteno je iz Uprave policije.

Rožajskoj policiji, kako navode, je vozač u jednom privrednom subjektu, prijavio da je teretno motorno vozilo koje koristi, a u vlasništvu je pomenutog privrednog subjekta, otuđeno od strane njemu nepoznatog lica.

“Predmetno vozilo je vozač parkirao i ostavio otključano ispred pomenute firme, sa ključem u bravi. U mjestu Pešca beranska policija je locirala ovo vozilo istoga dana, zaustavila i kontrolisala lice koje je upravljalo vozilom – E.A. (39) iz Rožaja. On je i alkotestiran, te je utvrđeno da je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola uorganizmu u koncentraciji od 2,18 g/kg”, saopšteno je iz policije.

Osumnjičeni je uhapšen i uz prekršajnu prijavu priveden sudiji za prekršaje koji je za ovo lice izrekao kaznu zatvora u trajanju od 31 dan.

“Sa događajem je upoznat i tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama koji se izjasnio da se u radnjama E.A. stiču elementi krivičnog djela oduzimanje vozila zbog čega je protiv njega podnijeta i krivična prijava. Predmetno vozilo je vraćeno vlasniku”, navedno je u saopštenju Uprave policije.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta