Subvencije na martovske zarade biće isplaćena zaposlenima na plaćenom odsustvu sa rada po osnovu čuvanja djeteta mlađeg od 11 godina i zaposlenih na plaćenom odsustvu sa rada po osnovu čuvanja djeteta sa smetnjama u razvoju mlađeg od 18 godina u 15 opština.

“Zaposlenima u Budvi, Tivtu, Herceg Novom i Ulcinju biće isplaćeno 100% iznosa definisane subvencije, a u Podgorici, Nikšiću, Cetinju, Kotoru, Baru, Plužinama i Pljevljima 75 odsto iznosa definisane subvencije”, navodi se na sajtu Vlade Crne Gore.

Zaposlenima u Bijelom Polju i Mojkovcu, kako se dodaje, biće isplaćeno 50 odsto iznosa definisane subvencije, dok će zaposlenima u Šavniku i Beranama isplatiti 25 odsto.

“Prijava za subvencije u okviru ove mjere biće omogućena od subote 10. aprila, do roka definisanog Programom – 20. u mjesecu”, zaključili su iz Vlade.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta