Razmjenom iskustava iz oblasti sporta do kvalitetnije saradnje između Podgorice i Sarajeva

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Pomoćnik sekretarke za kuturu i sport Miloš Antić primio je tokom vikenda predstavnike Javne ustanove „Centar za sport i rekreaciju Sarajevo“, direktora Mirzu Muzurovića i predsjednika Upravnog odbora Senada Kapetanovića.

“Zadovoljstvo nam je što smo imali priliku da ugostimo naše prijatelje iz Sarajeva, razgovaramo o brojnim problemima i izazovima sa kojima se srijećemo, kao i da najavimo mogućnost uspostavljanja saradnje na brojnim projektima vezanim za sport, posebno u predškolskom i školskom uzrastu”, istakao je Antić.  

Gosti iz Sarajeva obišli su i Sportske objekte DOO, gdje su od izvršnog direktora Vojislava Markovića, saznali na koji način funkcioniše ovo privredno društvo.

“Izuzetno su nam značili razgovori sa ljudima koji upravljuju sportom u Podgorici. Razmijenili smo iskustva, a način fukcionisanja i sve ono sa čim raspolaže Glavni grad kada su u pitanju infrastrukturni objekti, je zaista impresivan. Siguran sam da ćemo u perspektivi imati saradnju na visokom nivou”, naglasio je Muzurović.  

JU Centar za sport i rekreaciju Sarajevo je ustanova koja upravlja i održava Olimpijski stadion Koševo i sve sportske sadržajima na teritoriji Opštine Centar Sarajevo, ali i pruža usluge u oblasti sporta, stvara uslove za bavljenje sportom i organizuje sportska takmičenja.

Posljednje:

VEZANE VIJESTI

POSLJEDNJE:

VEZANE VIJESTI:

Dokumenta