Search
Close this search box.

Rasvjetljene dvije krađe u centru Podgorice, uhapšeni muškarac i žena

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“, Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su preduzimajući mjere i radnje na rasvijetljavanju krivičnih djela protiv imovine, procesuirali dva lica.
Gradski.me
Foto: Gradski.meNaime, službenici Stanice kriminalističke policije za suzbijanje imovinskog kriminaliteta su podnijeli krivičnu prijavu protiv J.P.(40) zbog sumnje da je počinila krivično djelo krađa na štetu jednog marketa za prodaju kozmetičkih proizvoda u tržnom centru u Podgorici.

Ona je 4. juna, usljed nepažnje zaposlenih uspjela da otuđi kozmetičke i druge proizvode u vrijednosti od 562,00 eura, i napusti objekat. Policija je sprovodeći radnje iz svoje nadležnosti identifikovala lice i o navedenom obavijestila dežurnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.

Takođe, policija je juče u Podgorici pronašla i lišila slobode E.R.(26) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo na štetu dva maloljetna lica iz Podgorice.

On je oštećenima prišao dok su prolazili kroz park i uz prijetnje ih hvatao za garderobu i tražio novac, koji su mu oštećeni dali, nakon čega se uputio u nepoznatom pravcu. Par dana kasnije, E.R. je na izlazu iz parka u istom dijelu grada, ponovo zaustavio ova dva lica kojima je uputio prijetnje po život i tijelo. Imenovani će biti priveden Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments