Search
Close this search box.

Raspisan konkurs za menadžera Glavnog grada

Foto: GG

Sekretarijat za lokalnu samoupravu i saradnju sa civilnim društvom raspisao je javni konkurs za manadžera Glavnog grada.

Ovo radno mjesto upražnjeno je od 12. februara kada je istekao mandat tadašnjem menadžeru Glavnog grada Marjanu Junčaju. Prema koalicionom sporazumu partija na vlasti ovo mjesto pripalo je Demokratama.

Manadžer Glavnog grada bira se na period od pet godina. Konkrusom je predviđeno da pored osnovnih, kandidati moraju ispunjavati i posebne uslove – VII1 nivo kvalifikacije obrazovanja, Fakultet iz oblasti društvenih nauka – ekonomija, najmanje pet godina radnog iskustva u oblasti planiranja i sprovođenja politika razvoja.

Ponude u roku od 20 dana od dana objavljivanja javnog konkursa.

Gradski menadžer je zadužen za predlaganje i učešće u pripremi i realizaciji planova i programa razvoja Glavnog grada kojima se podstiče ekonomski razvoj, preduzetnička inicijativa i javno-privatno partnerstvo, zatim pripremu i upravljanje projektima koji se finansiraju iz međunarodnih fondova i drugih izvora i za praćenje njihove realizacije, iniciranje izmjena i dopuna propisa koji otežavaju poslovnu inicijativu.

U opisu posla je i uspostavljanje i vođenje baze podataka o planovima, programima, projektima…

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments

Najnovije

Povezani članci