Foto: Glavni grad

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković pozvao je sve zanatlije da se prijave na konkurs Glavnog grada za dodjelu bespovratnih finansijskih sredstava i “pomognu nam da sačuvamo stare zanate u novoj i modernoj Podgorici”.

“Podržavamo podgoričke zanatlije. Konkurs Glavni grad Podgorica za dodjelu bespovratnih finansijskih sredstava obućarima, krojačima, frizerima, staklorescima, juvelirima … otvoren je do 06.10.
Prijavite se! Želimo da sačuvamo stare i lijepe tradicije u novoj i modernoj Podgorici! Nastavljamo dalje…”, naveo je Vuković.

Stari zanati, ističe Vuković, predstavljaju neizostavan dio priče o identitetu našeg grada.

“I zato, dok se ponosimo transformacijom Podgorice u istinski moderan evropski glavni grad, nastojimo da sačuvamo te stare lijepe tradicije po kojima se naš grad prepoznaje. S tim ciljem, Glavni grad je nedavno raspisao javni poziv za dodjelu bespovratnih finansijskih sredstava zanatlijama sa teritorije Podgorice”, kazao je gradonačelnik Podgorice.

Konkurs je, podsjeća, otvoren do 6. oktobra.

“Pozivam sve frizere, juvelire, stakloresce, krojače, obućare i druge da se prijave na konkurs i da nam pomognu da sačuvamo stare zanate u novoj i modernoj Podgorici”, poručio je Vuković.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Dokumenta