NAJNOVIJE

Foto: Gradski.me

Zabrinjava informacija da Rusija radi na tome da države na Balkanu zarate i da se preusmjeri pažnja sa Ukrajine, kazala je predsjednica Foruma žena SD-a Ivana Raščanin u emisiji “Pressing” Gradske TV.

Govoreći o popisu, Raščanin kaže da je važno da se taj proces obavi na adekvatan način.

“Nama je bitno da se ispoštuje dogovor o kontrolnim mehanizmima”, ističe ona.

Raščanin navodi da smo tokom posjete predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića i ministra poljoprivrede Vladimira Jokovića Srbiji mogli da vidimo veliki uticaj predsjednika te države Aleksandra Vučića na njih dvojicu.

“Vidjeli smo ponašanje koje ne priliči državnicima Crne Gore. Građani su burno reagovali, jer smatraju da je Crna Gora obrukana njihovim ponašanjem”, navodi Raščanin, dodajući da je podanički pristup Milatovića i Jokovića bio neprimjeren.

Kada je riječ o izjavama osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja, Raščanin kaže da je bila neophodna reakcija predstavnika institucija.

Ona ističe da mladima treba dati šansu da ostanu u Crnoj Gori.

“Ako ne ulažemo u mlade, imaćemo veliki problem. Djeci i mladim ljudima treba omogućiti da se pravilno razvijaju i ostvare puni potencijal”, poručuje Raščanin.

Cijelu emisiju možete pogledati na linku u nastavku:

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta