Foto: Gradski.me

Mandić pred EU zvaničnicima u Briselu glumi evropejca, dok njegovi funkcioneri, na čelu sa Dariom Vranešom ljuljaju temelje ustavnog poretka Crne Gore, kazao je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Nikola Rakočević.

Rakočević je na nalogu X naveo da čekaju odgovor da li se Mandić u Briselu pridružio Rezoluciji Evropskog parlamenta od prije pet dana, kojom EU izbore u Srbiji definiše kao neregularne.

– A Mandić je, valja podsjetiti, u istim izborima učestvovao i sa mentorom Vučićem slavio rezultate u štabu Srpske napredne stranke – naglasio je Rakočević.

On ističe da, kad se Mandić vrati u Crnu Goru, treba provjeriti da li je u Briselu usvojio evropske vrijednosti na kojima počiva savremena Evropa i priupitati ga je li Kosovo nezavisna država, da li Rusija vrši agresiju u Ukrajini, da li i dalje smatra da je “Putin predsjednik većinske Crne Gore”, je li se u Srebrnici desio genocid i da li su Radovan Karadžić i Ratko Mladić ratni zlocinci ili heroji?

– Bilo bi korisno da i zvaničnici u Briselu postave ova pitanja Andriji Mandiću. Mi u Crnoj Gori za njegove stavove odavno znamo – zaključio je Rakočević.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Slobodan pristup informacijama

Dokumenta