NAJNOVIJE

Foto: Gradski.me

“Mi smo ispred kluba pokrenuli inicijativu prema predsjednici skupštine da se sjednica odloži. Mi nećemo prisustvovati sve dok ne budu ovi dogovori završeni, tako da mislim da, što se naša tiče, naš klub neće biti sutra na sjednici”, kazao je Radović.

Kaže da je narativ koji je prisutan ovih dana vezan za njihovu borbu za funkcije, ali “mi smo tu samo zbog funkcija i raspodjele funkcija. Međutim, ne, kao što sam i rekao i ponavljam ponovno, pričamo o politikama, o projektima, o gradu, o nastavku onih zacrtanih projekata i obećanja pred izbore koje smo dali građanima Podgorice”, naveo je Radović.

Kazao je da su imali jedan razgovor sa gradonačelnicom koji je “bio sa naše strane ocijenjen jako uspješnim”.

“Ono što mi možemo, i ponovno naglašavam, što možemo istaći, to je da se mi ne bavimo ovim funkcijama, ne bavimo se raspodjelom za sada niti smo davali nekakvu ponudu, niti o tome pričali. Pregovori će teći ovih dana, intenzivno, u komunikaciji klubova i pojedinačno, tako da će biti u kontinuitetu”, naveo je Radović.

Izvor: RTCG

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta