Rađenović: Ni ove godine lokalna vlast u Budvi nije okitila grad za 21. maj

Nedopustivo je da lokalna vlast u Budvi ni ove godine nije našla za shodno da adekvatno okiti grad povodom 21. maja, Dana nezavisnosti, poručio je nosilac liste “URA – Dr Dritan Abazović – Drugačije!” Blažo Rađenović.
Foto: GP URA

Pored toga što, kako kaže Rađenović, ne poštuju državne praznike, “lokalna vlast ne cijeni ni građane koji su danas ostavljeni bez obroka u Narodnoj kuhinji”.

“Svjedočimo i apsurdu da je zbog neradnog dana danas zatvorena narodna kuhinja za sve njene korisnike”, istakao je Rađenović.

Navodi da će zbog toga, ličnim sredstavima, odbornika Ivanovića, kandidata i kandidatkinja za odbornike i odbornice, kao i članova opštinskog odbora URA Budva, koji, kako je kazao, “svakodnevno svojim ličnim primjerom pokazuju drugačiji odnos prema gradu”, obezbijediti besplatan obrok za sve korisnike narodne kuhinje u brzoj hrani “My food” koja se nalazi u sklopu Mediteranskog sportskog centra.

“Nova vlast, predvođena Građanskim pokretom URA, vodiće drugačiju politiku koja će brinuti o datumima od državnog značaja, ali i o ljudima o kojima trenutna lokalne vlast ne razmišlja tokom praznika”, zaključuje Rađenović.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments