Foto: FSCG

Selektor Robert Prosinečki ostao je bez glasa, pa je utiske nakon pobjede fudbalera Crne Gore nad Sjevernom Makedonijom ispred stručnog štaba podijelio njegov prvi asistent Gordan Ciprić.

– Izvršili smo 10 promjena u odnosu na meč sa Bjelorusijom (2:0). ali odigrali pravu utakmicu, kao da je bila takmičarska. Imali smo problema u međuprostoru između zadnje i vezne linije, nijesmo lako dolazili do lopte. Ali nije bilo ni ozbiljnijih šansi Makedonaca. U drugom poluvremenu smo napravili promjene i mislim da smo kontrolisali utakmicu – rekao je Ciprić.

Protiv Makedonaca je debitovao Miloš Brnović.

– Cilj nam je bio da svi dobiju minutažu. Bitno je za samopouzdanje što smo pobijedili. Želimo da imamo pobjednički stav – dodao je Ciprić.

Stručni štab je vrlo zadovoljan urađenim u proteklih sedam dana.

– Imali smo vrhunske uslove, momci su odgovorili zadacima na profesionalan način i iskoristili maksimalno trenažni proces i obje utakmice. Ovo je podsticaj za dalji rad. Mnoge bitne utakmice se igraju tako da ne dominiraš, pa daš gol koji moraš da odbraniš, a mi smo to vrlo uspješno odradili – istakao je Ciprić.

Pobjeda

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta