Prilika za predstavjanje i degustaciju

Prvi festival zanatskih pivara od 13. do 16. juna

Prvo okupljanje domaćih zanatskih pivara u Podgorici, Craft Fest Montenegro, biće održano od 13. do 16. juna u Glavnom gradu.
Glavni grad/Iks

“Ova manifestacija nije samo prilika za uživanje u izvrsnim pivskim kreacijama, već je i svojevrsna oda crnogorskom pivarstvu, privlačeći pažnju kako domaćih entuzijasta, tako i turista iz cijelog regiona”,  poručuju iz Glavnog grada.

U srcu ove pivske fešte naći će se deset proizvođača piva iz Crne Gore kao što su Paun, Podgoričko, Mammut, Akademija, Barba Niko, Bold i drugi, koji će s ponosom predstaviti preko 50 različitih vrsta piva, svako sa svojim jedinstvenim ukusom i karakterom.

“Craft Fest Montenegro neće biti samo mjesto gdje možete probati fantastična piva. On će biti i prvi festival “Kupujmo domaće”, ističući važnost podrške domaćim proizvođačima i umjetnicima. Ponuda će isključivo sadržati proizvode iz Crne Gore, a na bini će nastupati samo domaći izvođači, dodatno osnažujući našu lokalnu kulturu i identitet”, poručuju iz Glavnog grada.

Craft Fest Montenegro biće održan na platou između Narodne biblioteke i Skupštine Glavnog grada u Podgorici od 13. do 16. juna, od 12h do 24h, i budite dio ove pivske revolucije.

Craft Fest Montenegro organizuje se uz podršku Sekretarijata za kulturu Glavnog grada, Turističke organizacije Podgorice, Privredne komore Crne Gore i Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

– Posebna zahvalnost i Ministarstvu ekonomskog razvoja kroz EU projekat Enterprise Europe Network – EEN, koje je prepoznalo važnost ovog proijekta za našu zemlju i podržalo organizaciju prvog Craft Fest Montenegro u Podgorici.

Ljubitelji dobrog piva imaće priliku da uživaju u najnovijim pivskim trendovima, okruženi prijatnom atmosferom i energijom koja je neprikosnovena, navodi se u saopštenju.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments