Prvacima 35 eura za kupovinu školskog pribora, prijave do 25. septembra

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Foto: podgorica.me

Glavni grad je za prvake koji će u školskoj 2021/2022. godini pohađati prvi razred osnovne škole na teritoriji Podgorice, obezbijedio jednokratnu novčanu pomoć za kupovinu školskog pribora u iznosu od po 35 eura, a sredstva su opredijeljena za 2.574 prvaka, saopšteno je iz PG Biroa.

Navodi se da je do sada na adresu Glavnog grada pristiglo 1.109 prijava.

“Glavni grad još jednom podsjeća roditelje/staratelje koji nijesu podnijeli prijavu da to mogu učiniti do 25. septembra. U arhivi Grada je otvoren poseban šalter za ove namjene, a sa ciljem poštovanja važećih epidemioloških mjera”, kaže se u saopštenju PG Biroa.

(foto: podgorica.me)

Podsjećaju da je potrebno da roditelji popune prijavni formular koji sadrži informaciju o neophodnoj dokumentaciji i dostave dokaz da je njihovo dijete upisano u prvi razred osnovne škole za školsku 2021./2022. godinu, kao i da je osoba koja se prijavljuje za sredstva roditelj/staratelj djeteta, te da na arhivu Glavnog grada dostave u zatvorenoj koverti (Trg nezavisnosti), sa naznakom Zahtjev za dodjelu novčanih sredstava za kupovinu školskog pribora za učenike I razreda osnovne škole.

Dodaje se da će, nakon ocjene dokumentacije, roditelju/staratelju novac biti uplaćen na dostavljeni žiro račun.

Prijavni formular je dostupan na linku https://podgorica.me/storage/21649/6124ae07a7124_Formular.doc

Posljednje:

VEZANE VIJESTI

POSLJEDNJE:

VEZANE VIJESTI:

Dokumenta