pronađi me

Foto: Pronađi me

Potraga za dvogodišnjom djevojčicom Dankom Ilić iz okoline Bora i dalje traje. Prošlo je 48 sati od kako je policiji prijavljen njen nestanak, a danas su radnici komunalnog preduzeća raščišćavali teren oko kuće kako policiji ne bi promakao neki trag.

Isteklo je 48 časova od momenta kada je nestanak Danke Ilić policiji prijavila njena majka. Policije je u blizini kuće, odnosno dvorišta u kojem je Danka bila sa majkom i bratom mnogo manje. Tu je jedna policijska patrola, ali i brojni predstavnici javno komunalnih preduzeća iz Bora koji raščišćavaju teren dvorišta.

Ekipa RTS-a je vidjela nekoliko manjih građevinskih mašina koje, kako je rečeno, treba da raščiste i dvorište i teren oko kuće od raznog šiblja, drveća kako ne bi previdjeli eventualno neki trag.

Drugih zvaničnih informacija o toku potrage i o toku istrage nema.

Ovo, inače prigradsko naselje u Boru, ima oko hiljadu stanovnika. Neki koji i ne žive više tu došli su kako bi otvorili vrata policiji. Nakon 27 sati pretrage, u kojoj su učestvovali policija, vatrogasci-spasioci, pripadnici Gorske službe spasavanja, pripadnici Žandarmerije sa psima-tragačima, lovci i brojni građani.

MUP Srbije je juče saopštio da se pretraga terena u naselju Banjsko polje i Brestovačkoj banji prekida, jer sve ukazuje da dijete nije tu.

Djevojčica Danka Ilić, koja je nestala u utorak u 13.45 u borskom naselju Banjsko polje, ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

U trenutku nestanka imala je maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone, crne patike i kosu vezanu u rep.

U Srbiji je zbog ovog slučaja prvi put pokrenut sistem PRONAĐI ME! koji je namijenjen za hitno obavještavanje javnosti u slučaju nestanka maloljetnog lica.

Izvor: N1

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta