NAJNOVIJE

Foto: Pixabay

Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv M.K. (55) nakon što je u njegovom vozilu pronašla 661 pakovanje sa sadržajem rezanog duvana ukupne težine oko 330,5 kilograma, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se navodi u saopštenju, pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su juče, postupajući po operativnim informacijama, u Lješkopoljskoj ulici u Podgorici zaustavili vozilo kojim je upravljao M.K. (55).

“On se nakon zaustavljanja pješke dao u bjekstvo, ali je ubrzo sustignut od strane policijskih službenika i kontrolisan. U vozilu je policija pronašla 661 pakovanje sa sadržajem rezanog duvana ukupne težine oko 330,5 kilograma”, navodi se u saopštenju.

Sa događajem je upoznat tužilac koji se izjasnio da se u radnjama M.K. stiču elementi krivičnog djela nedozvoljena trgovina i naložio podnošenje prijave u redovnom postupku.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Slobodan pristup informacijama

Dokumenta