Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Foto: Glavni grad

Na osnovu rješenja Sekretarijata za saobraćaj, tokom iduće sedmice mijenja se režim saobraćaja iz dvosmjernog u jednosmjerni, na dijelu Bulevara Save Kovačevića (iznad TC “Gintaša”) i u dijelu Ulice Mitra Bakića (okolina vrtića). Smjer kretanja mijenja se u jednosmjeran iz pravca Bulevara Save Kovačevića, saopšteno je iz Glavnog grada.

Iz Glavnog grada je saopšteno da su nakon uvida u stanje na terenu u neposrednom okruženju TC Gintaš, a sa ciljem uspostavljanja saobraćajnog i komunalnog reda, nadležne službe pristupile su rješavanju ovog problema.

“S tim u vezi, na osnovu rješenja Sekretarijata za saobraćaj, obavještavamo javnost da se tokom iduće sedmice mijenja režim saobraćaja iz dvosmjernog u jednosmjerni, na dijelu Bulevara Save Kovačevića (iznad TC “Gintaša”) i u dijelu Ulice Mitra Bakića (okolina vrtića). Smjer kretanja mijenja se u jednosmjeran iz pravca Bulevara Save Kovačevića”, navode u saopštenju.

Ova promjena, kako su kazali, podrazumijeva i kreiranje dodatnih 40 besplatnih parking mjesta.

“Molimo sugrađane da poštuju novi način regulacije saobraćaja, kako bismo dali doprinos uspostavljanju saobraćajnog i komunalnog reda, a time i unapređenju kvaliteta života svih stanovnika, ali i posjetilaca, ovog dijela grada”, poručuju iz Glavnog grada.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Dokumenta