Princ Hari i njegova supruga, glumica Megan Markl, najavili su prvu epizodu dokumentarne serije koja će ići na striming servisu Netflix.

Archewell Productions će na Netflixu objaviti seriju dokumentaraca o sportistima koji se pripremaju za takmičenje na Invictus igrama koje će se održati 2022. godine u Holandiji.

“Od prvih Invictus igara održanih 2014. godine smo znali da će svaki takmičar na svoj način doprinijeti mozaiku otpornosti i odlučnosti. Ova serija će pružiti uvid u dirljive i uzbudljive priče sportista koji se spremaju za put u Holandiju. Uzbuđen sam zbog predstojećeg takmičenja i ponosan na Invictus zajednicu “, izjavio je princ Hari.

Invictus igre, koje je Hari osnovao, fokusiraju se na povrijeđene, bolesne i penzionisane sportiste.

Osim što će biti izvršni producent serije, Hari će se takođe pojaviti pred kamerama.

Slavni bračni par prošlog mjeseca bio je u žiži medijskog interesovanja zbog ispovijednog intervjua koji su dali američkoj TV voditeljki i autorki Opri Vinfr. Riječ je o njihovom prvom intimnom obraćanju javnosti otkad su napustili kraljevsku porodicu i preselili se iz Engleske u SAD.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta