Search
Close this search box.

Prekršajne prijave protiv aktera tuče na tribinama FK Arsenal u Tivtu

Foto: Screenshot

Uprava policije podnijela je prekršajne prijave protiv aktera tuče na tribinama FK Arsenal u Tivtu.

Iz Uprave polcije su saopštili da su policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat postupili  po prijavi zaprimljenoj 21. aprila oko 18.20 časova, da je na VIP dijelu tribine FK Arsenal u Tivtu, gdje se odigravala fudbalska utakmica između FK Arsenal iz Tivta i FK Mornar iz Bara, došlo do sukoba između više lica.

“Obavljen je razgovor sa odgovornim licem zaštitarske firme angažovane od strane organizatora, a koja je sprovodila mjere obezbjeđenja utakmice, te su prikupljena obavještenja od više lica.
Tom prilikom policijski službenici su došli do saznanja da je na pomenutoj tribini došlo do verbalnog, a zatim i fizičkog konflikta između članova rukovodstva gore pomenutih fudbalskih klubova.Sa spisima predmeta je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji se izjasnio da se u radnjama ovih lica ne stiču elementi krivičnog djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, te su policijski službenici protiv više lica podnijeli prekršajne prijave zbog prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru”, saopšteno je iz UP.

Osim toga, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat preduzimaju dalje mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja eventualnih propusta u organizaciji obezbjeđenja utakmice i procesuiranju organizatora u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments

Najnovije

Povezani članci