Predstavnici Glavnog grada sjutra sa stanovnicima MZ Kruševac

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Predstavnici gradske uprave u narednih nekoliko sedmica, organizovaće susrete sa građanima, prilikom kojih će se definisati prioriteti rada za narednu godinu na području mjesnih zajednica, a građani će kroz prijedloge i sugestije dati značajan doprinos daljem razvoju svih djelova Podgorice, saopšteno je iz PG Biroa.

“Prvi susret sa stanovnicima MZ “Kruševac” zakazan je za sjutra u 18 časova, na platou kod nove fontane (u blizini hrama Hristovog Vaskrsenja, između zgrada Maxim i Normal Company). Već u subotu 16. oktobra u 11 časova predstavnici Glavnog grada obići će i mjesne zajednice Blok V i VI. Mjesto susreta je park posvećen Đorđu Balaševiću. Pozivamo sugrađane da uzmu učešće i budu otvoreni i konstruktivni jer su upravo oni najvažniji partneri gradske uprave”, navodi se u saopštenju.

Razgovori će, kako su kazali, u zavisnosti od vremenskih uslova, biti organizovani na otvorenom, a u narednom periodu građani će biti blagovremeno informisani o terminima obilaska ostalih mjesnih zajednica.

Posljednje:

VEZANE VIJESTI

POSLJEDNJE:

VEZANE VIJESTI:

Dokumenta