Foto: EPA EFE Boris Pejović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom Dana Opštine Ulcinj, predsjedniku Aleksandru Daboviću, predsjedniku Skupštine Opštine Hadži Sulejmaniju, odbornicima i svim građanima Ulcinja uz želje za dalji uspješan rad.

„Multietnički sklad i suživot, koji Ulcinj vjekovima baštini, i po čemu je kao jedan od najstarijih gradova na Jadranskom primorju ostajao prepoznatljiv u različitim epohama svog razvoja, i danas u savremenoj Crnoj Gori čini jedan od važnih stubova temelja njene multietničke demokratije”, navedeno je u čestitci.

Đukanović je ovom prilikom pozdravio dosadašnje rezultate lokalne samouprave.

„Neizvjesnost ekonomskog oporavka i teške posljedice pandemije tokom protekle godine, naročito na turističku privredu i ugostiteljstvo, dodatno su pojačali pritisak na dinamiku realizacije strateškog plana razvoja ulcinjske opštine i njenih ključnih ciljeva vezanih za komunalnu i putnu infrastrukturu, razvoj turizma i valorizaciju kulturnog i istorijskog nasljeđa” kazao je on.

Predsjednik je istakao uvjerenje da će vrijeme pred nama uz održivo planiranje, kontinuitet ulaganja i koordinaciju aktivnosti na lokalnom i državnom nivou, donositi najbolje odgovore na brojne razvojne izazove i potencijale Ulcinja, doprinoseći time daljem napretku ulcinjskog kraja i unapređenju kvaliteta života svih građana.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta