JU Narodna biblioteka „Radosav Ljumović“ poziva sve zainteresovane mlade ljubitelje pisane riječi da se prijave za učešće u Klubu pisaca Biblioteke. Učesnici će imati priliku da se bliže upoznaju sa procesom književnog stvaranja.

Pravo prijave imaju učenici srednjih škola sa teritorije Podgorice.

Besplatne radionice održavaće se jednom neđeljno, četvrtkom u terminu od 18 do 19 časova u sali Božidar Vuković Podgoričanin. Cilj je osnažiti mlade da svoje ideje i zamisli prenesu u pisanu riječ i da podrži stvaranje nove generacije pisaca.

“Radionice će okupiti mlade ljude koji će djelovati kao svojevrsna zajednica posvećena stvaranju, kreativnosti i međusobnoj razmjeni znanja i ideja. Klub pisaca će voditi dva medijatora zaposlena u Biblioteci, uz posjete renomiranih crnogorskih i regionalnih pisaca. Učesnici će dobiti prostor za afirmaciju putem objavljivanja u glasniku „Latica“, te prostor za razvoj kroz učešće u diskusijama, tribinama i promocijama.

Kratku biografija i motivaciono pismo, ne duže od jedne strane, poslati na email nbibliotekapodgorica@gmail.com.

Prijave se dostavljaju do 20. aprila, a Klub pisaca će ubrzo početi sa radom.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta