Search
Close this search box.

VIŠI SUD U PODGORICI

Potvrđena optužnica protiv Igora Krstovića i šest osoba

Viši sud u Podgorici potvrdio je optužnicu koje je Specijalno državno tužilaštvo (SDT) podnijelo protiv Igora Krstovića, koga su mediji povezivali sa škaljarskim kriminalnim klanom, i još šest osoba, navodi se u saopštenju Specijalnog državnog tužilaštva.
Foto: Pixabay

„Vijeće Višeg suda u Podgorici je, rješenjem Kvso br. 9/24, od 17. juna ove godine, potvrdilo optužnicu, Kt-S br.407/23, od 16. maja ove godine, koju je Specijalno državno tužilaštvo podiglo protiv sedam optuženih lica i to: I.K., za krivična djela stvaranje kriminalne organizacije, izazivanje opšte opasnosti i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, tri krivična djela pranje novca i dva krivična djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, U.D., za krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga“, navodi se u saopštenju. 

Kako dalje dodaju, optužnica je podnijeta i protiv A.K. za krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

„Kao i protiv L.V., za krivična djela: stvaranje kriminalne organizacije, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i pranje novca, A.S., za krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, B.D., za krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i S.A., za krivična djela stvaranje kriminalne organizacije, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i pranje novca“, zaključuju iz SDT-a.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments