Foto: Sceenshot/Facebook

Mnogi mještani sela u kojem je nestala mala Danka sumnjaju, kako prenose srpski mediji, da ona više nije u Srbiji s obzirom na blizinu rumunske i bugarske granice.

Potraga za dvogodišnjom djevojčicom Dankom Ilić, koja je nestala prošlog utorka u 13.45 kod Bora ušla je u sedmi dan, i i dalje nema zvanične potvrde da je došlo do pomaka u istrazi o njenoj sudbini.

Policija i vatrogasci danas će pretražiti deponiju na Starom banjskom putu, potvrđeno je za portal Nova.rs. Iako se nije pojavio nijedan novi trag vezan za deponiju, ovaj deo terena pretražuje se u nastavku istrage.

Nema novih informacija o nestaloj djevojčici od sinoć osim činjenice da je Interpol objavio potjernicu – raspisana je žuta objava za pronalazak nestalih. U Interpolovoj potjernici osim imena roditelja i dana nestanka, uz opis djevojčice dato je više detalja – da ima viseću bradavicu na resici lijevog uha, kao i mladež na lijevoj nadlaktici, nepravilnog oblika, blago tamne boje.

Bečka policija saslušala je čovjeka koji je sačinio snimak na kom se vidi djevojčica koja liči na Danku na jednoj od tramvajskih linija u Beču.

Nezvanično, proveravaju se i navodi da li je djevojčica sa snimka bila u društvu dvije Rumunke ili dvije žene čiji identitet nije poznat.

Ambasada Srbije apelovala na austrijske i srpske državljane, da ako primjete bilo šta, da se obrate ambasadi.

Nekoliko patrolnih vozila na putu od Bora do Banjskog Polja, a dvije ekipe se nalaze i ovog trenutka na imanju porodice Dragomirović, gdje je Danka nestala. 

Mnogi mještani sela u kojem je nestala mala Danka sumnjaju, kako prenose srpski mediji, da ona više nije u Srbiji s obzirom na blizinu rumunske i bugarske granice.

Juče je, kako dodaje, pretraživana i Brestovačka rijeka, ali policajci nisu pronašli trag.

Izvor: Dan

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta