NAJNOVIJE

U svoje lično ime i u ime Skupštine Crne Gore, rukovodstvu Opštine kao i svim građankama i građanima Zete upućujem iskrene čestitke povodom obilježavanja Dana opštine – 8. februara.

Iako najmlađa crnogorska opština, Zeta posjeduje čvrste predispozicije za kontinuirani razvoj. Povezanost sa centralnim i primorskim dijelom naše zemlje čine Zetu idealnim logističkim centrom za svako veliko preduzeće koje želi da posluje u Crnoj Gori.

Poljoprivredna proizvodnja je jedan od zaštitnih znakova Vaše zajednice. Voće i povrće koje proizvode vrijedni zetski domaćini ne samo da stiže na stolove svih crnogorskih porodica, već predstavlja strateški važan resurs bez kojeg nema stvarne nezavisnosti države. To se pogotovo da osjetiti u vremenima globalnih poremećaja lanaca snabdijevanja koji utiču na rast cijena i inflaciju. Istovremeno, ljepote sjeverne obale Skadarskog jezera su potencijal koji treba razvijati, a turizam može dodatno podstaći razvoj Zete.

Valorizacija resursa Zete mora biti prioritet, kako državne, tako i lokalne vlasti. U Skupštini Crne Gore, imaćete pouzdanog partnera u tom poduhvatu.

U to ime, još jednom upućujem čestitke povodom Dana opštine, uz nadu da ćemo u godinama koje dolaze nastaviti da zajednički radimo na kontinuiranom poboljšanju uslova života i prosperitetu vaše zajednice“

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Slobodan pristup informacijama

Dokumenta