Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

(PROMO TEKST)

Intenzivan porast svijesti o zdravom i aktivnom načinu života danas je jedan od vodećih globalnih lifestyle trendova među milenijalcima, kao i pripadnicima baby boom generacije.

Uz primjetan globalni trend porasta prekomjerne tjelesne težine u posljednjih 40 godina i povezan porast troškova zdravstvenog sistema, nije neobično da sve više osoba želi da poboljša kvalitet života i omogući sebi zdravije starenje u smislu uravnotežene prehrane, te redovne tjelesne aktivnosti.

Lifestyle kompanija koja odgovara na trendove

Već 40 godina kompanija Herbalife Nutrition odgovara upravo na potrebe ovog rastućeg segmenta korisnika u potrazi za zdravijim i aktivnijim načinom života. Kao lifestyle kompanija, Herbalife Nutrition okuplja pojedince raznolikih profila i interesa: od onih koji žele regulisati tjelesnu težinu i pravilnije se hraniti, zaposlenih koji žele brza i jednostavna, ali kvalitetna rješenja za uravnotežen doručak i međuobroke, preko zaljubljenika u fitnes i aktivan stil života, pa sve do vrhunskih sportista i timova koji svoju brigu o prehrani prepuštaju u ruke liniji vrhunske sportske prehrane Herbalife24.


Glavni dio ponude Herbalife Nutrition čine zamjenski obroci za kontrolu tjelesne težine u desetinama ukusa, zatim instant biljni napici s ekstraktima čaja, proizvodi na bazi aloe vere, proizvodi za sportsku prehranu te kozmetički proizvodi za njegu kože, svi naučno koncipirani kako bi podržali svakog pojedinca u ostvarenju njegovih individualnih ciljeva.

Herbalife Nutrition Formula 1 je vodeća svjetska marka zamjenskih obroka u obliku shake-a,namijenjenih kontroli tjelesne težine. Ona kupcima nudi zdrav, uravnotežen obrok koji se jednostavno priprema. U mnogim Herbalife Nutrition proizvodima se koristi soja, održiva kultura koja daje više proteina po hektaru i troši mnogo manje ekoloških resursa od drugih oblika proteina. Posebnost linije su i vrhunski Herbalife24 proizvodi za sportsku prehranu, razvijeni kako bi podržali jedinstvene prehrambene potrebe sportista i aktivnih rekreativaca.

Svi Herbalife Nutrition proizvodi su utemeljeni u nauci i podržani globalnom mrežom koju čini više od 300 ljekara i stručnjaka za prehranu, nauku i zdravlje, a koja osigurava kvalitet u svakoj fazi proizvodnje kao primarni fokus kompanije – od početnog koncepta do isporuke gotovog proizvoda.


Kvalitet kao temelj povjerenja

Odnos s milionima Herbalife Članova i korisnika, Herbalife Nutrition gradi na temelju povjerenja i transparentnosti. Stoga se u proizvodnji svih proizvoda koriste samo najkvalitetniji sastojci poljoprivrednika koji su predani visokim standardima Kompanije za uzgoj i proizvodnju. Kroz proces „Od polja do stola“ u 14 koraka, Herbalife osigurava da su
njihovi proizvodi najbolji u pogledu industrijskih standarda kvaliteta.

Kvalitetni sastojci tako rezultiraju boljim proizvodima, što u konačnom dovodi do većeg povjerenja potrošača. Osim toga, Herbalife Nutrition proizvodi, proizvodnja, procesi i poslovni model dobitnici su i brojnih međunarodnih nagrada čime se dodatno potvrđuje predanost izvrsnosti, visokom kvalitetu i sigurnosti proizvoda. To dodatno potvrđuje i fokusiranost Kompanije na redovno rigorozno testiranje proizvoda, što interno, ali i putem trećih strana poput certifikacijskih organizacija, a sve radi provjere usklađenosti s regulatornim smjernicama.


Zašto je Herbalife izuzetno fokusiran na kvalitet?

Zadobiti povjerenje miliona ljudi širom svijeta koji vjeruju da će im brend pružiti najkvalitetnije proizvode za zadovoljenje njihovih jedinstvenih potreba i prehrambenih ciljeva nije lako. Stoga, kada korisnici jednom odaberu Herbalife Nutrition kao dio svojih svakodnevnih života, moraju biti sigurni da su proizvodi proizvedeni u skladu sa najvišim sigurnosnim standardima i kvalitetom.

Želite li saznati više o Herbalife Nutrition kompaniji i proizvodima? Ispunite obrazac OVDJE.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Dokumenta