Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Građanima i građankama Gusinja i dijaspore, rukovodstvu Opštine, Skupštine Opštine i odbornicima, u ime Liberalne partije i svoje lično ime čestitam Dan Opštine Gusinje, kazao je lider te partije Andrija Popović. 

“Gusinje je kraj sabogatom tradicijom, istorijom kulturom, koje je u svakom vremenu znalo da bude na isrpavnoj strani i da preuzme odgovornost za svoj život i razvoj ali i borbu za slobodu što potvrđuje i svojom antifašističkom tradicijom, kojom pokazuje svoje građansko i tolernanto lice i duh Crne Gore u malom.

Opština Gusinje svojim potencijalima, prirodnim, privrednim i ljudskim, sa pametnom politikomdugoročnog i održivog razvoja, može postati jedan od najpoželjnijih krajeva kako za turizam, tako i razvoj poljoprivrede i zele ekonomije. Sve to zajedno, doprinijeće bržem razvoju ovog kraja ali i stalnom poboljšanju kvaliteta života njegovih ljudi. Liberali će, kao i do sada, uvijek biti podrška Gusinju na putu razvoja i napretka”, naveo je Popović u čestitki. 

PRATITE NAS

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Dokumenta