Izvor: Pixabay

Foto: Pixabay

Četiri osobe lišene su slobode prošlog dana zbog različitih krivičnih djela, saopšteno je iz Uprave policije.

U Ulcinju je uhapšen strani državljanin zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti, na štetu medicinskog osoblja Doma zdravlja.

Sa druge strane, u Beranama je slobode lišeno lice za kojim je raspisana potjernica, zbog osnovane sumnje da je počinio teško ubistvo u pokušaju na štetu dvije osobe i krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Jedna osoba iz Zete je privedena  u Podgorici, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

“Kada je u pitanju javni red i mir službenici Uprave policije registrovali su jedan prekršaj i uhapsili jednu osobu, dok je podnijeto šest zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka”, kazali su iz MUP.

Prethodnog dana, dodaju, registrovana su četiri prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u porodici, povodom čega su dvije osobe uhapšene.

Izvor: PA

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Slobodan pristup informacijama

Dokumenta