foto: FK Budućnost

Uprava policije saopštila je da će, shodno Zakonu o unutrašnjim poslovima, snimati fudbalsku utakmicu u okviru kvalifikacija za “Euro 2024” koja će biti odigrana u ponedjeljak, 27. marta, na Gradskom stadionu pod Goricom, između reprezentacija Crne Gore ie Srbije.

Utakmica počinje 20:45 sati, a snimanje, uključujući i ono iz vazduha, vršiće se u vremenskom periodu od 15 sati do ponoći.

“Shodno odredbama Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, uvažavajući činjenicu da je sportska priredba proglašena priredbom povišenog bezbjedonosnog rizika, kupovina ulaznica biće dozvoljena isključivo uz identifikacione dokumente (lična karta, putna isprava)”, navedeno je u saopštenju Uprave policije.

Ulazak na Gradski stadion pod Goricom, biće dozvoljen isključivo uz važeće ulaznice.

Saobraćaj će biti obustavljen u Bulevaru Ivana Crnojevića od raskrsnice sa Ulicom Marka Miljanova do raskrsnice sa Bulevarom Stanka Dragojevića, zatim u Ulici 19 decembra, od Ulice Vaka Đurovića, kao i skretanje od Hitne medicinske pomoći u pravcu Gradskog stadiona od 15 sati do završetka sportske priredbe.

izvor: Pobjeda

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta