Foto: Pixabay

Bez obzira na to što zbog pandemije žene znatno više vremena provode u kući nego ranije i što je prekrivanje više od polivine lica maskom učinilo šminkanje nekako manje privlačnim, ostaje jedan dio tijela koji i dalje možete pokazati – ruke i na njima divni nokti.

Tonovi koji su trenutno najpopularniji svakako su tople, mliječne nijanse sa akcentom u vidu jednostavnih šara.

Pixabay

To mogu biti tanke pruge, minimalističke tačkice, ili pak varijacije na temu klasičnog frenča. Ovaj trend uveliko su prigrlile dame na Instagramu, pa zašto i vi ne biste isprobali ovako nešto.

Kako je reč o jednostavnom, svedenom izgledu noktiju, ovakav manikir pogodan je za svaku priliku, a diskretne geometrijske šare unose dozu dinamike i čine ga nesvakidašnjim.

Neutralna paleta boja vrlo je zahvalna jer ovakav manikir ide uz svaku odjevnu kombinaciju, bez obzira na tonove koji na njoj preovlađuju, piše Elle.

Pixabay

Naravno ne mora baš sve i uvijek biti svedeno – moderni trendovi sugerišu i lijepe uzorke na noktima, kako za posebne događaje i proslave, tako i za svaki dan.

Ono što, ipak, po svemu sudeći preovladava je da moderni manikir sugeriše prirodni oblik nokta i praktičnost. Prednost, kažu, treba dati prirodnijim i mekim oblicima nokta – ovalnom, zaobljenom i bademovom obliku.

Trendovi, naravno, nijesu tu da biste ih slijepo pratili.

Pixabay

Ako baš volite neki drugi oblik noktiju – ko može da vas sprijeći. Uostalom, ionako, zbog nošenja maski, štedite na ruževima.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta